Jonge talenten winnen in 's Gravenwezel

Jonge talenten winnen in 's Gravenwezel
Niels VerwerftOok bij de VOR worden stilaan de laatste wedstrijden van het zomerseizoen afgewerkt. In ’s Gravenwezel bij Stal Hazebroek wist Niels Verwerft afgelopen weekend de overwinning te behalen in de GT van klasse 6 (1m25). In een barrage met 9 kandidaten reed hij met Bacardi Van T Klaterven een foutloze omloop, maar hij kreeg twee strafpunten voor tijdsoverschrijding. Omdat niemand erin slaagde om foutloos te blijven bleek dit genoeg te zijn om de eerste prijs in ontvangst te mogen nemen. Nikki Bogaerts werd als snelste vierpunter tweede met Caprice De Vauxelles en Lander De Bruyn, die 5 strafpunten achter zijn naam liet noteren in de barrage, vervolledigde de top drie met Hacon.

In de KT van klasse 6 (1m25) vonden twee proeven plaats. De eerste proef werd gewonnen door Nick Van Hoydonck en Bellefleur v/d Katershoeve. Deze combinatie bleef foutloos in de barrage en finishte een drietal seconden sneller dan Nico Van Der Plaetsen die eveneens foutloos bleef en zo de tweede prijs in ontvangst mocht nemen met Wrangler Van De Withoeve. Pieter Kenis en Gines v/d Klunderd wonnen de andere proef in deze reeks. Zij bleven Joris Vergauwen voor die Zilverone naar de tweede plaats reed.

Pieter Kenis - Gines van de KlunderdIn klasse 5 (1m15) gingen de overwinningen naar Liesje Vanderwegen ( Esalieourai), Nick Van Hoydonck (Charmeur v/d Katershoeve) en Laure Boel (Wia M.).

Delphine Liesse (Armani), Claire Gevers (Volnay) en Davy Gielis (Una Donna) keerden dan weer huiswaarts met een overwinning in klasse 4 (1m05).

En ook Francois Van Uytsel (Bonfire), Natalie Farmiloe (Biocco C), Manon Eijgel (Diamond) en Jerom Broecks (Ellexa De Nuit) konden een proef winnen bij Stal Hazebroek, dit in klasse 3 (95cm).

Klik hier voor de volledige uitslagen.

Bron: Equnews
Foto: Equpics