Jonas Vanhollebeke, Daisy Heremans en Imke Debruyne zegevieren op de Blikboshoeve

Jonas Vanhollebeke, Daisy Heremans en Imke Debruyne zegevieren op de Blikboshoeve
Op de Blikboshoeve wist Jonas Vanhollebeke afgelopen weekend de 1.10m rubriek op zijn naam te schrijven, voor de hoogste rubriek van het weekend zadelde hij Kyara vd Heksehoeve Stal Dhc (Ohio Van De Padenborre). Het duo wist het als enigste dubbel foutloos te houden en werd opgevolgd door Lisa Denoo en First One vd Waterstaat (Canadian River). Yentl Declercq sloot het podium af met Estee onder het zadel.

Shanna Depree eindigde met Smak du Durzon (Don Pierre) net naast het podium en Maxim Cruydt vervolledigde de top vijf met Iris Gamay Deleersnijder (Canadian River).

Daisy Heremans wist te zegevieren in de 1.00m rubriek, dit deed ze met Hacha vd Heksehoeve Stal DHC (Skippy ii). Ook hier wist slechts de winnares het dubbel foutloos te houden, ze werden opgevolgd door Anouck Martin en Zazita du Coeur d'Or Z (Zandor Z). Jens Declercq sloot bij hen aan op het podium met Ravi De Richbourg Z (Richbourg).

De 90cm proef kwam op naam van Imke Debruyne te staan, zij wist met Equinox onder het zadel de snelste dubbel foutloze tijd neer te zetten. Ook de tweede plaats nam ze voor haar rekening, dit met Tyralinde onder het zadel. Hayley De Clerck rondde het podium af met Donaldson.

Klik hier voor de resultaten.