Jeugd domineerde GP HROV

Jeugd domineerde GP HROV
Vorige week waren het nog de amazones die de Grote Prijs van de regionale HROV wedstrijd domineerden, zondag was het de jeugd die de bovenhand nam. In de Ranch te Aalter was het Brent Gaublomme die de beste was. Hij won met Catch me van 't Glemhof Z en werd ook nog 3e met Gladstone van het Bildeken. Tom Sneppe en Giljan van de Legeweg eindigden op de 2e plaats. De amazones Astrid Rooms (Hautain van 't Paradijs) en Anne De Doncker (Hitoya LCS) werden 4e en 5e.

Bijna won Gaublomme ook nog de 1m20 reeks met Cupido Les Hauts, maar hij moest uiteindelijk Elien Raemdonck met Volumia voor zich dulden. Laurens Bogaert en Ultima Z eindigden op de 3e plaats. Op vrijdag was Audrey De Bock de beste met Rebecaa. Zij bleef Dirk De Vis (Halvara van Klapscheut) en Stefan De Pauw (Quattro de Monplaisir) voor.

Melissa De Knop won met Quelle de 1m15 reeks voor Michel De Beule (Farah van 't Rozenhof) en Astrid Rooms (Heavenly van het Eikenhof). De 1m10 reeksen werden gewonnen door Audrey De Bock (Rebecca), Arno Boon (Queen du Noyer) en Kelly De Nul (Bravour).

Klik hier voor de uitslagen.