Jessica Geurts weet Belgische eer te redden in kwalificatie proef van Lier

Jessica Geurts weet Belgische eer te redden in kwalificatie proef van Lier
De 1m40 kwalificatie proef van Lier was voor Chad Fellows in het zadel van Confident of Victory (v. Cornet Obolensky). Het tweetal snelde er rond in dit twee-fasen parcours in een tijd van 24.31 seconden.




Quick Results:

  1. Chad Fellows - Confident of Victory

  2. Richard Kierkegaard - Contiki

  3. Joe Clee - Alzu Ohio






Het is Richard Kierkegaard die met Contiki vervolgens de tweede plaats op naam schrijft in een tijd van 24.96 seconden. We zien Joe Clee opnieuw terug op een derde plaats waarbij hij ditmaal kon rekenen op Alzu Ohio (v. Optimum) die hij rondstuurde in 25.08 seconden.

De Finse Anna-Julia Kontia en haar Fardon (v. Corland) zien we terug op de vierde plaats, terwijl voor België Jessica Geurts haar BWP-er Harkito van den Berg (v. Calvados) naar de vijfde plaats stuurde.

Leonie Peeters nam met Comme One Z de zesde plaats voor haar rekening en Arnaud Gaublomme stuurde Gladstone van het Bildeken naar de zevende plaats.

1m30

In de 1m30 rubriek wist Stephan Verschuere met Iluna KDW Z een tweede plaats te behalen. Hij bleef er Petra Nippgenlupp voor met Lubopp, terwijl Ann-Sophie de Reviere met Jade van het Groene Dak als vierde eindigde. Hannes Symons en Pooff zien we dan nog terug op de vijfde plaats.

 

Resultaten