Jèrôme Guery tweemaal geplaatst in Vejer De La Frontera

Jèrôme Guery tweemaal geplaatst in Vejer De La Frontera
Over een hoogte van 1.40m vlogen de combinaties zonet in Vejer De La Frontera. Brit Jake Saywell haalde de overwinning binnen. Jèrôme Guery plaatst zich maar liefst tweemaal in de top tien.




Quick results:

  1. Jake Saywell - Touch of Chilli

  2. Holly Smith - Fruselli

  3. Andrew Ramsay - Stranger 30






De Brit Jake Saywell was onklopbaar met zijn Touch of Chilli (v. Out of Touch). De combinatie bedwong hij het parcours in een indrukwekkende tijd van 66.42 seconden. Zijn landgenote Holly Smith veroverde de tweede plaats. Op de rug van Fruselli (v. Zambesi) reed ze over de finish met 73.14 seconden op de klok. De Amerikaan Andrew Ramsay kwam aan start met Stranger 30 (v. Stakkato). Zij sluiten de top drie af met een tijd van 73.54 seconden.

Op de vierde plaats staat weer Brit, namelijk Jodie Hall Mcateer. Met haar Carabelle (v. Lord Z) vloog ze over de hindernissen in een tijd van 73.74 seconden. Marco Viviani uit Italië strandde op de vijfde plaats met zijn Igor de Muze, een BWP-zoon van Tinka's Boy uit de stal van Joris De Brabander. Het duo behaalde een tijd van 73.90 seconden.

Jèrôme Guery wist zich maar liefst twee keer te plaatsen in de top tien. De negende plaats veroverde hij met zijn Kigali vd Bisschop, een Nabab De Reve-dochter. Kigali vd Bisschop is een BWP-merrie uit stal den Bisschop. De combinatie finishte met 77.51 seconden op de klok. Met Artist vh Marienshof Z, een Zangersheide-hengst met Arezzo VDL als vader, behaalde hij een tijd van 78.07 seconden. Dat leverde hem de tiende plaats op.

Klik hier voor alle resultaten.