Jérôme Guery scoort in CSIYH en CSI3* 1,50m van Béthune

Jérôme Guery scoort in CSIYH en CSI3* 1,50m van Béthune
Jérôme Guery heeft zijn kwaliteiten weer bewezen op de internationale wedstrijd van Béthune. In diverse rubrieken kon hij mooie plaatsen behalen, net als diverse andere Belgen.

CSI3* 1,50m

In deze rubriek sprong Guery met Exxon Hedonist naar een mooie zevende plaats in 38,78 seconden met vier strafpunten. Zo greep hij net naast de derde plaats. Wouter Devos volgde hem op de achtste plaats met Tonik Hero. De overwinning was voor Nicolas Delmotte met BWP'er Darmani van 't Heike; zij wonnen in 38,29 seconden. Landgenoot Guillaume Foutrier stuurde Fayerbal du Ronchy naar de tweede plaats, Jack Whitaker en Elucar VE maakten de Britten trots op de derde plaats. Alexis Borrin werd vierde met Alea de la Marque voor Frankrijk, Ivan Dalton en Ajaccienne rondden de top vijf af.

CSIYH 1,35m

Hier kon Jérôme Guery met Cambridge de Hus tweede worden. Enkel de Fransman Olivier Guillon was sneller met Chica de Louravi. Juliette Faligot claimde ook de derde plaats voor Frankrijk met Crystal de Virton. Karline De Brabander werd hier vijfde met Call Me de Muze Z, Adeline Lefevre volgde voor ons land op de zesde plaats met Caricles Ste Hermelle.

CSI* 1,30m

Hier kwam het beste Belgische resultaat van Sebastien Berlemont met Aloha Une Prince. Zij werden zevende. Arnaud Doem veroverde met Hermione de Prefontaine de negende positie. Pauline Broucqsault won in het zadel van Pause Cafe du Saloz.

Klik hier voor alle resultaten.