Jerome Guery moet ijzersterke Daniel Bluman voor laten gaan in Global Champions League Stockholm

Jerome Guery moet ijzersterke Daniel Bluman voor laten gaan in Global Champions League Stockholm
De Longines Global Champions League breidde vandaag haar vleugels uit met een nieuwe top locatie. Er werd neergestreken in Stockholm en vanmiddag vond de eerste ronde van de Leaque plaats. Het is de Israëlier Daniel Bluman die de ijzersterke sterkhouder is van de rubriek. Niet alleen met zijn New York Empire, maar ook in de individuele competitie gaat hij aan kop.




Quick results:

  1. Daniel Bluman - Conconcreto Sancha LS

  2. Jerome Guery - Garfield de Tiji des Templiers

  3. Peder Fredricson - H&M Christian K


Quick Results teams:

  1. New York Empire - o strafpunten

  2. London Knights - 1 strafpunten

  3. Shanghai Swans - 4 strafpunten






Bluman en de Chin Chin nakomeling Conconcreto Sancha LS zien we aan de leiding  met 63.07 seconden. Hij zette dit resultaat al vroeg neer en de rest van zijn concullega's beten zich dan ook stuk op deze tijd. Het was uiteindelijk de Belg Jerome Guery die in het individuele klassement de tweede plaats greep met de dertienjarige BWP-er Garfield de Tiji des Templiers (v. Quasimodo Z). Met een tijd van 65.20 seconden kwam het tweetal foutloos aan de finish. Peder Fredricson en H&M Christian K (v. Namelus R) zien we dan met 65.78 seconden terug op de derde plaats.

Constant van Paesschen en Verdi Treize (v Diamant de Semilly) werden vierde, voor Malin Baryard-Johnsson en haar H&M Indiana, een BWP merrie uit Kashmir van Schuttershof.

Team competitie

Het team van New York Empire gaat met 0 strafpunten aan de leiding. Scott Brash en zijn Hello M'Lady (v. Indoctro) en Daniel Bluman met Conconcreto Sancha LS bleven beiden foutloos met 135.85 seconden. De London Knights met Emily Moffitt (Winning Good) en Ben Maher (Concona) zien we dan met 1 strafpunt en 153.16 seconden op de tweede plaats. De Shanghai Swans nemen de derde plaats voor rekening met 4 strafpunten

Jerome Guery en Garfield bleven voor Monaco Aces foutloos. Helaas had teamgenoot Marlon Modolo Zanotelli het geluk niet aan zijn zijde en kregen hij en Koddac van het Indihof (v, Copperfield von der Held) 8 strafpunten tegen. Het leverde uiteindelijk een vierde plaats op.

Resultaten