Jerome Counasse in de prijzen in Valkenswaard

Jerome Counasse in de prijzen in Valkenswaard
In Valkenswaard ging de dag verder met een CSI2* Small Tour op 1.35m hoogte, hier ging de winst naar Aggelos Touloupis. Deze Griek kwam in de ring met Coco Chanell 15 (v. Cellestial) en ging door de finish van de barrage in 36.99 seconden. Gisteren eindigde deze combinatie ook op een tweede plaats en won in April nog in Lanaken.

Hiermee was hij exact één seconde sneller dan de Nederlander Patrick Lemmen. Deze had onder het zadel Dadullah (v. Wittinger VDL) en stopte de tijd in 37.99 seconden. De Brit Scott Brash vervolledigde de top drie met Cademuir (v. Sebastian) in 38.03 seconden.

Yann Candele kwam voor Canada op de vierde plaats te staan. Hij reed met Quidams Quit Z (v. Quidam's Rubin) een foutloze barrage in 38.42 seconden. Jessica Mendoza bereed Wan Architect rond in 38.58 seconden wat goed was voor een vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten. 

Ervoor was het ook nog de CSI1* Big Tour die eveneens op 1.35m verreden werd, hier was de winst voor de Britse Alex Barr. Hij bereed Queen Bee Jx (v. Quicksilber) en zette de chrono stop in 62.04 seconden.

De Belg Jerome Counasse kwam op de tweede plaats te staan met Next Up Z (v. Nonstop) in een tijd van 63.75 seconden. Alex Barr kwam terug op de derde plaats met zijn ander paard Bettilina (v. Kojak) waarmee hij door de eindmeet ging in 65.61 seconden.

De Nederlandse Megan Laseur eindigde met een tijd van 66.09 seconden op de vierde plaats met Dermie (v. Carembar de Muze). De top vijf werd aangevuld door een andere Belg, Jan Geukens reed een foutloze ronde met Illusion Gt (v. Couleur Rubin) in 68.08 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.