Jeroen de Winter laat Nixon van 't Meulenhof schitteren bij vijfjarigen in Pavo Hengstencompetitie in Hulsterlo

Jeroen de Winter laat Nixon van 't Meulenhof schitteren bij vijfjarigen in Pavo Hengstencompetitie in Hulsterlo
Een spannende ontknoping volgde er vanavond in de Pavo Hengstencompetitie in Hulsterlo voor de vijfjarigen. Het was uiteindelijk Jeroen de Winter die als derde starter in de zestienkoppige barrage de winst op naam wist te schrijven in het zadel van Nixon van 't Meulenhof (v. Denzil v't Meulenhof) in een tijd van 40.91 seconden. Zij mogen vanavond de kampioenstitel in ontvangst nemen.

Op een tweede plaats zien we dan Tim van den Broeck met de Elvis ter Putte nakomeling Nestor de Mariposa die hier een tijd neer wisten te zetten van 41.36 seconden. Dan zien we op een derde plaats Caroline de Laet die hier met New Star Quality (v. Nabab de Reve) in een tijd van 44.13 seconden ook foutloos rond wist te komen.

Verder is er voor Bob Janssens met Nirvana C (v. Clarence C) een vierde plaats met een foutloze ronde in 44.26 seconden. De snelste vierfouter werd de Braziliaan Cristian Piazza Schenkel in het zadel van Cayenne vd Helle Z (v. Contadoro vd Helle) met een tijd van 39.12 seconden. Als zesde eindigde nog Dieter Vermeiren samen met Awesome JVH Z (v. Armstrong vd Kapel) met 39.58 seconden.