Jeroen De Winter en Lynn D'Have winnen de hoofdproeven in Lier

Jeroen De Winter en Lynn D'Have winnen de hoofdproeven in Lier
Nu zondag kennen we in Lummen de nieuwe Belgische kampioen bij de 7-jarigen. Twee jaar geleden ging die titel naar Jeroen De Winter met Gretel S. Vandaag wonnen zij op de CSIO van Lier de 1m40 reeks in de U25 competitie. In deze 'Prijs DCM' was er voor de 4e keer al deze week een 2e plaats voor Elisa Strubbe met Tendresse Du Fort. Gilles Thomas werd 3e met Cambio voor Christophe Meirsschaert (Cardeno) en Cassandra Braeckmans (Fantast).

De 'Prijs Landrover Metropool' was bij de Junioren de hoofdproef (1m40) van de dag. Die werd gewonnen door Lynn D'Have met Espri van de Heritage. Emilie Conter (Hera van Texelhof) en Romy Morssinkhof (Cara Victoria) vervolledigden de top 3. Louise Van Laer (Zandigo) en Simon Morssinkhof (Vacienda) werden 4e en 5e.
Sander Vermeiren won de 'Prijs Antwerp Horsehop' bij de Children. Hij was met Easy Dith de beste in de 1m20 reeks. Roy Van Beeck werd 2e met Hanneke v.d Brouwershoeve.

Morgen wordt omstreeks 13 uur de landenwedstrijd bij de pony's afgewerkt. Om 16 uur strijden de landen om de overwinning bij de Children.