Jeroen De Winter en Dieter Vermeiren springen opmerkelijk in Hagen

Het jeugdfestival in Hagen loopt stil op een einde. Bij de juniors sprong Max Haunhorst vandaag naar de overwinning in het zadel van Charis 24 (Cordobes II x Chasseur I). De Duitse springruiters domineerden de proef. Daarbij klokte Haunhorst foutloos af in 44,65 seconden.

Ierland's Cormac Foley verstoorde een Duits podium met zijn tweede plaats. In het zadel van Ballylynch Wizard (v. Kannan) klokte Foley foutloos af in 44,67 seconden. Hannes Ahlmann volgde op de derde plaats met Sunsalve (v. Singulord Joter) terwijl Katherin Stolmeijer met Dedicasse du Bois Buisseret (v. Ugano Sitte) de vierde plaats innam.

België's Dieter Vermeiren vervolledigde de top vijf met onder het zadel Kingston Town 111 Z (v. Kashmir Van Schuttershof).

Ook bij de Young Riders wisten de thuis-ruiters de overwinning in de wacht te slepen. Isabelle Gerfer en de 12-jarige KWPN'er Abario (Ustinov x Concorde) lieten de concurrentie achter zich na een foutloze omloop in 33,25 seconden.

Italië's Michele Previtali volgde met Valentino (Pierrot x Hemmingway) op een tweede plaats. Previtali stopte de klok in 34,37 seconden. Jeroen De Winter volgde op de derde plaats met onder het zadel Karmelita Van Den Dries (v. Diamant de Semilly). De Winter haalde de eindmeet foutloos in 34,49 seconden.

Oguz Dalmis (Dakota) en Laura Strehmel (Arctos 4) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Klik Hier voor de resultaten