Jeroen De Winter blijft voor op Steve Auwers in CSI2* van Bonheiden

Jeroen De Winter blijft voor op Steve Auwers in CSI2* van Bonheiden
Jeroen De Winter wist daarnet in Bonheiden uit de greep te blijven van Steve Auwers. In het zadel van de tienjarige Jota vh Leliehof (Vertigo St-Benoit) wist hij in 25,71 seconden de finish te bereiken.




QUICK RESULT

  1. Jeroen De Winter - Jota vh Leliehof

  2. Steve Auwers - Extreme M

  3. Jody van Gerwen - Inebelle van 't Welthof






Auwers en de Vaillant-zoon Extreme M finishten in 26,08 seconden, een kwart seconde sneller dan van Gerwen met de BWP-merrie Inebelle van 't Welthof (Takashi van Berkenbroeck). Sofie Ekestubbe reed Bilexa (Heartbreaker) naar de vierde plaats voor Zweden, Anna-Julia Kontio en Cynthia Z (Calvados) werden vijfde.

Elisa Strubbe greep de zesde plaats met Scato vd Molenbrug Z (Scendix), Thibeau Spits en Virocondo Z (Va-Vite) finishten als achtste. Catherine van Roosbroeck en Fabulous (Baloubet du Rouet) wisten tiende te worden.

CSIYH* 1,30m

Hier werd Lieven Devos beste Belg met Dawa de Greenbay Z (Diarado). Zij werden vierde, vlak voor Nicolas Toro met Zinedine Zidane Z (Zambesi). Bernardo Alves won voor Brazilië met Caramba (Cornet'Balou), Piet Raijmakers Jr was met Olaya Z (Ogano Sitte) sneller dan de Italiaan Giampiero Garofalo en VDL Groep Halloween (Clinton I).



Klik hier voor alle resultaten.

Foto's: Andreas Pantel