Jens Thys en Lennerd Jochems starten Sentower Park vandaag met podiumplaatsen

Jens Thys en Lennerd Jochems starten Sentower Park vandaag met podiumplaatsen
Jens Thys en Lennerd Jochems wisten zich vandaag in de ochtendproeven van Sentower Park als beste Belgen te plaatsen. Jochems finishte als tweede in de 1,25m, Jens Thys greep brons in de 1,35m-proef.




QUICK RESULTS

  1. Jonathan Dixon - Guus-Geluk

  2. Timothée Dhenin - Arthur d'Albin CH

  3. Jens Thys - Cadeau Z






De Brit Dixon won met Guus-Geluk (Diarado) in de CSI2* 1,35m. Het duo klokte af op 32,63 seconden, bijna twee seconden sneller dan het Franse duo Timothée Denin met Arthur d'Albin CH (Apartos). Jens Thys stuurde zijn achtjarige merrie Cadeau Z (Cador) naar het brons in 35,58 seconden.

Yves Vanderhasselt greep met Kiki Vitseroel (Acardi du Houssoit Z) de vierde plaats, een kleine 0,04 seconde na Thys. Petronella Andersson en Castres vd Begijnakker Z (Coriano Z) eindigden op een Zweedse vijfde plaats.

De CSI* 1,25m ging naar de Ier Ciaran Nallon met Sari GP Z, een dochter van Stakkato. Lennerd Jochems werd tweede met C'Est Elle Z, gevolgd door Duitser Thomas Weinberg met Call Me Bambi (Casall) op de derde plaats.

Lance Whitehouse kon met Little Lady van 't Eigenlo (Zandor) vierde worden, Lauren Sturges vertegenwoordigde de VS op de vijfde plaats met Gangster de Longchamps (Orlando).

In de 1,40m CSI2* wist Whitehouse dan weer te winnen met Cassia DS (Cassiano). Albert Zoer volgde voor Nederland met Heechhiem's Cancun VDM (Balou du Rouet Z), Dayro Arroyave greep in het zadel van Qarmina de Greenbay Z (Qody de Saint-Aubert) de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten.