Jelle Limbourg heer en meester op de Winterjumping Zellik

Jelle Limbourg heer en meester op de Winterjumping Zellik
Afgelopen weekend kwalificeerden vier combinaties zich voor de barrage in de 1.30m hoofdrubriek op de winterjumping in Zellik. Alle vier duo's hielden het hout in de lepels in de barrage. Samen met Luna Van Paemel (Numero Uno) bleef Limbourg zichzelf met Kwality From Zellik (Malito de Reves) voor.

Met bijna twee seconden verschil volgde Patrick Nisbeth op de derde plaats. In het zadel van de 13-jarige Quasimodo Z-zoon bleef Nisbeth ruim één seconde voor op Gert Geeroms met Blitzway. Met één tijdsfout in de basis strandde Geoffrey Cobbaut op de vijfde plaats met BIM.

Toon Maes hield de concurrentie achter zich in de 1.15m rubriek. Samen met Jess hield Maes als enige de chrono onder de 54 seconden. Ruben Habils volgde op de tweede plaats. Samen met Benita bleef Habils net geen drie seconden voor op Karolien Charels met Charro van het Palmenhof.

Op zaterdag sprong Sandra Guilbau naar de 1.20m overwinning. Negen duo's kwamen aan de start in de barrage. Enkel het podium werkte het verkort parcours foutloos af. Samen met Inka Van Paemel bleef de amazone Dieux Hugues (Laconda Z) en Lynn d'Havé met Magic Pika voor.

Uitslag