Jean-Christophe de Grande noteert opnieuw Spaanse overwinning op zijn naam

Jean-Christophe de Grande noteert opnieuw Spaanse overwinning op zijn naam
Jean-Christophe de Grande heeft het duidelijk naar zijn zin in Oliva. Er gaat geen week voorbij of de Equteam-springruiter springt in de prijzen. Vandaag hield hij het overige deelnemersveld achter zich met Kimono van de Bisschop in de 1.40m Gold Rubriek.




QUICK RESULTS
1. Jean Christophe de Grande - Kimono vd Bisschop
2. Harry Allen - Fairytale 86
3. Thierry Rozier - Star




Heel wat combinaties hielden het hout in de lepels in deze 1.40m rubriek. Uiteindelijk overwon de Grande in 64,23 seconden. In het zadel van zijn 9-jarige Kimono vd Bisschop (Ogano Sitte) hield de Grande zo Harry Allen op een nipte afstand. De Ierse springruiter volgde op de tweede plaats met zijn 9-jarige KWPN-merrie, Fairytale 86 (Verdi TN). Het podium werd afgewerkt door de Franse springruiter, Thierry Rozier met onder het zadel Star (Singulord Jot).

Ook Constant van Paesschen haalde de prijzen in deze 1.40m rubriek. Met onder het zadel Jilbert Van 't Ruytershof (Numero Uno) sprong van Paesschen foutloos naar de twaalfde plaats.

Eerder nam ook Gill Cools een prijs huiswaarts. In de 1.35m kwam de overwinning op naam van Kay Noah Melliger met Arabesque d'Or (Nippon d'Elle). Gill Cools volgde in de prijzen op de achtste plaats met Winsey (Guidam).

Elisa Strubbe sprong de top vijf binnen in de 1.25m proef. Susana Epaillard hield de overwinning in eigen land. De Spaanse amazone snelde naar de overwinning met Virgule d Auge (Guarana Champeix). Alexandra Amar (Jabari van de Maltahoeve) en Luis Marquez Mendez (Hind B) volgden op het podium. Elisa Strubbe werkte de top vijf af met onder het zadel haar eigen gefokte Numero Uno-zoon, Lando van de Oude Molenhoeve (Numero Uno). Fabienne Daigneux-Lange vervolledigde het Belgische feest met Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert).

Uitslag