Jean-Christophe De Grande in de prijzen op MET Oliva

Jean-Christophe De Grande in de prijzen op MET Oliva
In Oliva wordt deze namiddag de Grote Prijs van de eerste week MET gereden. Deze ochtend sprongen de jonge paarden al en waren er ook enkele proeven van de CSI2* gereden.

In de 1.30m accumulator reed equteam ruiter Jean-Christophe De Grande al in de prijzen. Met de dertienjarige hengst Ugo du Manoir de Clavier (v. President) eindigde de West-Vlaamse ruiter op de achtste plaats. Zij behaalde et maximum van 65 punten in een tijd van 56.37 seconden.

De winst was voor de Britse Louise Simpson. Zij reed met de BWP-ruin Jaffar de Bourguignon (v. Lord Z) naar 65 punten in een tijd van 50.85 seconden. Zij was zo twee seconden sneller dan de Zweedse Hannah Åkerblom en de tienjarige Caretto (v. l'Esprit). Ook deze combinatie wist naar 65 punten te rijden, maar dan in 52.68 seconden. De Chileen Bernardo Naveillan maakte de top drie compleet met Ulena Mail (v. Quidam de Revel). Zij behaalden de maximum score in 54.03 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Filippo Marco Bologni met Cassino (v. Cassini I) en Benjamin Raistrick met Benevita (v. Unitair). Zij finishten in respectievelijk 55.58 seconden en 55.60 seconden.

Klik hier voor de resultaten.