Jean-Christophe de Grande heer en meester in Grote Prijs Oliva

Jean-Christophe de Grande heer en meester in Grote Prijs Oliva
Equteam ruiter maakte het zojuist waar in de 1m50 Grote Prijs van Oliva. De afgelopen dagen zagen we hem al diverse keren op het podium stralen, vandaag voegde hij daar een fantastische overwinning aan toe.




Quick results:

  1. Jean-Christophe de Grande - Belano Vd Wijnhoeve Z

  2. Ben Maher - F One Usa

  3. Thierry Rozier - Venezia d'Ecaussinnes






De Grande kon vandaag rekenen op zijn Belano vd Wijnhoeve Z (v. Berlin) met wie hij hier in de twaalfkoppige barrage ijzersterk regeerde in 40.07 seconden. Zo wist hij de Britse topruiter Ben Maher achter zich te laten met F One Usa (v. Toulon) die hier in 40.28 seconden op de tweede plaats eindigden. Thierry Rozier nam voor Frankrijk de derde plaats voor rekening in een tijd van 40.68 seconden. Hij stuurde zijn Venezia d'Ecaussinnes foutloos rond.

Net buiten de top drie eindigde Amy Ingles met Wishes (v. Guidam) op de vierde plaats, terwijl Baptiste Couperie met de BWP merrie Indian Gold van de Kruish (v. Tinka's Boy) op de vijfde plaats eindigde.

Voor Chloe Vranken was er met Emir de VY nog een elfde plaats.

1m30

In de 1m30 rubriek die eerder vanmiddag afliep was er voor Lois Berrittella een zevende plaats. Lois kon rekenen op Clooney van de Smis (v. Quick).

Resultaten