Jan Van Dyck heer en meester in Gold League van Lier op zaterdag

Jan Van Dyck heer en meester in Gold League van Lier op zaterdag
Jan Van Dyck en La Luna de Mauretus hebben op zaterdag de zwaarste rubriek van Lier gewonnen; het 1,40m van de Gold League. In precies 63 seconden bleef het duo driekwart seconde voor op Pascale Lombard met Spartacus (Calvaro). Wannes Notelé stuurde Katana naar de derde plaats in 66,16 seconden, Vincent Lambrecht en Dulora finishten als vijfde vlak voor Davy Lannoo met Jolie vd Bekemolen.

1,30m

Thibault Ternon won op zijn beurt deze proef met Paco Tame. Ze finishten in de tweede fase als snelste foutloze in 32,43 seconden. De tweede plaats was voor Frederik Dekens met Inaki van den Dael, Vincent Lambrecht en Dulora werden hier derde. Wesley Carmans greep de vierde plaats met Toulon Junior Z, Jordi Rombouts en Dijon de Toxandria werden vijfde.

1,20m

Voor Sarah Haelterman en Raphoe Ella zat er een overwinning in de bus in deze proef. Birthe Goossens volgde met Hope vd Bakkershoeve, Thomas Leemans en Kigali vh Lambroeck claimden de derde plaats. Steffi van Audenhoven werd vierde, Annelies Smeyers vijfde.

Klik hier voor alle resultaten.