Inge Carton wint 6-jarige rubriek op Easter Tour Sentowerpark

Inge Carton wint 6-jarige rubriek op Easter Tour Sentowerpark
De Belgen hebben vandaag een winning streak te pakken in Opglabbeek bij het Sentowerpark. Nadat vanmorgen de eerste rubrieken naar een Belgische combinatie gingen is het zojuist ook Inge Carton die in de rubriek voor de 6-jarige naar winst sprong

Na haar derde plaats gisteren was Carton met haar Lot Blue B.&V. vandaag bijna een seconden sneller als Marco Littersheidt.  De amazone klokte 65.18 seconden in het parcours direct op tijd terwijl Littesheidt met Gaudi pas na 66.16 seconden over de eindstreep kwam. De derde plaats was voor Santiago Diaz Ortega en zijn Cornet's Crown 2. Zij sprongen foutloos naar de finish in 67.05 seconden.

De top vijf werd compleet gemaakt door Frederique Borgoens met Twisty Girl Z op de vierde plaats en Wim Aegten met Troy A Z op plaats vijf.

Eerder in het 1.20m was er ook al een Belgische overwinning. Daar was het Hauthier Mercenier die naar een overwinning sprong voor landgenoot Neal Vanderwegen. Mercenier in het zadel van Titano De Hoyo met zijn rit van 58.92 seconden ruim sneller over de eindstreep als Vanderwegen die met Gulla van t Koningshof 58.44 seconden nodig had. De derde plaats ging naar John Crippen en Jorki.

Kijk hier voor alle resultaten.