Ines Van Den Bosch is alweer de beste

Ines Van Den Bosch is alweer de beste
Op de Global Champions Tour van Antwerpen is Ines Van Den Bosch niet meer weg te denken uit de prijsuitreiking. Gisteren won ze al de 1m20-proef en werd ze 2de in het 1m30, vandaag was ze vol overtuiging de snelste in de 1m30-rubriek 'Facilicom' rechtstreeks op tijd. Met de 13-jarige Watch Me (v.Cantos) won ze in een tijd van 54:95 seconden. Haar jongere broer, Michael Van Den Bosch, nam met dit paard in 2013 en 2014  deel op het Europees Kampioenschap. In 2013 wisten ze een individuele 7de plaats te behalen. Nu zit Ines dus in het zadel, en zij wist in Antwerpen op twee dagen tijd al €7850 bij elkaar te rijden. Mathias Hazebroek deed met Hanibal (v. Darco) een verdienstelijke poging, wat hen een 2de plaats opleverde. Ze gingen door de finish in 56:99 seconden. De Amerikaanse amazone Emma Heise wist met Broeckie (v.Padinus) de 3de plaats te bemachtigen.

Voor Dimitri Noterman en Bacardi-Rhum de Muze (v. Kannan) was er een 4de plaats. Zij behaalden gisteren ook al een 4de plaats. Isidoor Van Rompaey en de Bon Aventura Odth Z (v. Baloubet du Rouet) vervolledigden de top 5.

Tatiana Troiani (Sister van de Wolvendries), Delphine Pierrin (Crocky), Claire Putters (Cristainville) en Charline Vandergeeten (Diadora) behaalden nog een top 10 plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Ines VD Bosch Ines VD Bosch Watch me