Ils Lenaerts en Evelyne Van Vreckom winnen de kwalificaties van BWP Limburg

Ils Lenaerts en Evelyne Van Vreckom winnen de kwalificaties van BWP Limburg
Vorige week zaterdag werd op de hoofdpiste van Jumping Lummen de traditionele selectiewedstrijd voor jonge paarden van BWP Limburg afgewerkt.

Ils Lenaerts won met Kycolette (v. Numero Uno) bij de 6-jarigen in een tijd van 37:14 seconden. Kissy Eerlings en Kicki van 't Broekend (v. Ferro Hof Ter Zeedycke) werden 2e in 37:91 seconden. Erwin Jacobs klasseerde zich op de 3e plaats met Kiana v/d Molekenshoeve (v. Cassanova). Voor Jan Vlemmix en Kapucijn van de Donkhoeve (v. Vagabond de la Pomme) was er een 4e plaats. Gregory Vos en Kentucky Girl FFH (v. Andiamo) eindigden op de 5e plaats.

De reeks voor 5-jarigen werd gewonnen door Evelyne Van Vreckom en haar dekhengst Ligie's Goldstar VV. (v. Norton D'Eole). Ronald Steegmans werd 2e met Loretta van het Mettenhof (v. Arezzo). Dorien Christiaens en Lassandra van de Schranshoeve (v. Cicero) eindigden op de 3e plaats.
Bij de 4-jarigen behaalde Ils Lenaerts haar tweede overwinning van de dag, dit keer met Mozart van het Eikenhof (v. Iron Man van de Padenborre).

De finale gaat aanstaande zaterdag door op de Derby Arena van Jumping Lummen.

Klik hier voor de uitslagen.