Ignance Philips en Gregory Wathelet sterk uit de startblokken in Valkenswaard

Ignance Philips en Gregory Wathelet sterk uit de startblokken in Valkenswaard
In Valkenswaard waren het de jonge paarden die de internationale spits afbeten. Op thuisterrein organiseert Jan Tops zijn eigen Global Champions Tour en League dit weekend. Deze ochtend kwamen de jonge paarden reeds in actie en daarbij sprong Ignace Philips naar de overwinning.

De Belgische springruiter haalde de winst in huis met de 7-jarige Colestus-dochter, Carla Colesta. HEt duo klokte foutloos af in 59,87 seconden en bleef zo bijna vier seconden voor op Aniek Diks met de KWPN-merrie Fiarabo (v. Diarado). Diks kruiste de finish in 63,66 seconden.

Frankrijk's Damien de Chambord en Aicha de Coquerie (v. Corofino*gfe) volgde op de derde plaats. De top vijf werd vervolgens afgewerkt door Albert Zoer (Freedom, v. Larino) en Danielle Goldstein (G-Vingino-Blue, v. Zirocco Blue) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

De winnaar van de CSI5* Grote Prijs in Aken, Gregory Wathelet toonde dat hij nog heel wat jong talent op stal staan heeft. Met onder het zadel Echo de Virton (v. Vagabond de la Pomme) sprong hij foutloos naar de zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten