Ignace Philips en Patrica Guery rijden zich in de prijzen in Lausanne

Ignace Philips en Patrica Guery rijden zich in de prijzen in Lausanne
In het Zwitserse Lausanne wisten twee Belgen zich in de prijzen te springen. In een rubriek tegen de klok op een hoogte van 1m40 in de tweesterren competitie was er voor Igance Philips met zijn Westfaler Carla Colesta (v. Colestus) een achtste plaats in een tijd van 64.58 seconden na een foutloze ronde. Ook voor Patrica Guery was er een foutloze ronde in het zadel van haar Dream Alive Hero (v. Erco van't Roosakker) met wie ze hier naar een elfde plaats wist te rijden in 66.56 seconden.



Maartje Verberckmoes wist zich helaas net niet in de prijzen te rijden. Zo was er voor haar een 14e plaats met Arco d'Obercourt met wie ze rondkwam in 67.87 seconden.



De winst bleef in handen van de thuisrijdende Anthony Bourquard en zijn Uzo van het Hobos Z (v. Up to Date M) met wie hij naar een tijd wist te rijden van 58.84 seconden. Hij bleef voor op de Fransoos Simon Lorrain en zijn Quavaroti Val Fleuri die hier rondkwamen in 62.30 seconden. De Zwitserse amazone Aurelia Loser maakte het podium compleet door haar Samira (v. Baloubino B) naar de derde plaats te rijden in 62.53 seconden.

Klik hier voor alle resultaten