Ignace Philips en Belgisch gefokte paarden presteren sterk in openingsrubrieken Arezzo

Ignace Philips en Belgisch gefokte paarden presteren sterk in openingsrubrieken Arezzo
In Arezzo is het Ignace Philips die voor België in de top drie weet te eindigen. In de driesterren competitie die vanmorgen werd verreden over een hoogte van 1m45 eindigt philips met de BWP merrie Hanna van HD (v. Nabab de Reve) op een derde plaats in 27.66 seconden.

Het was de Italiaan Christian Marini die met de KWPN-er Condor (v. Lupicor) naar de winst reed. De combinatie noteerde daarbij een tijd van 27.24 seconden. Zijn landgenoot Filippo Moyersoen eindigde met Bellami (v. Balou du Rouet) op de tweede plaats met een tijd van 27.41 seconden.

Verder zagen we de Italianen Bruno Chimirri met Tower Mouche (v Diamant de Semilly) op een vierde plaats, terwijl Matteo Leonardi met Marko Polo als vijfde eindigde.

Zangersheide gefokte paarden aan kop bij zevenjarige

In de 1m40 rubriek die voor de zevenjarige paarden stond opgesteld is het de Italiaan Paolo Nuti die met de Zangersheide goedgekeurde merrie Crystall II Z naar de winst rijd met 38.98 seconden. Voor hem was er ook de tweede plaats met Azmir D'Asbo Z in 41.07 seconden die werd gefokt in Stal Aerts. Op de vierde plaats zien we nog de goedgekeurde hengst Pollux de Muze Z (v. Plot Blue) met amazone Andrea Antonini in 49.22 seconden.

Klik hier voor alle resultaten