H&M All In wint kwalificatie Grote Prijs Lummen

H&M All In wint kwalificatie Grote Prijs Lummen
Met bijna 70 kwamen ze vanmiddag op de 'Longines Spring Classic of Flanders' in Lummen aan de start voor de kwalificatie voor de Grote Prijs van zondagnamiddag. Na het 1m50 hoge parcours wisten er 17 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. De snelste daarvan was de Zweed Peder Fredricson met de 9-jarige H&M All In (v. Kashmir van Schuttershof). In februari wonnen zij tijdens de Wereldbeker wedstrijd van Goteborg nog een 1m55 proef. Als 7-jarige werd Nicola Philippaerts hiermee 4e op het WK voor jonge paarden in Zangersheide. De oorspronkelijke naam van deze sBs'er is All in de Vinck.
In deze kwalificatie waren zij 11 honderdste van een seconde sneller dan de Fransman Jerome Hurel en Ohm de Ponthual (v. Voltaire). Harrie Smolders en Aiyetoro (v. Concorde) eindigden op de 3e plaats. Frankrijk legde ook beslag op plaatsen 4 en 5. Zo werd Penelope Leprevost 4e met Nice Stephanie (v. Cardento). Simon Delestre eindigde op de 5e plaats met Chesall (v. Casall).

Beste Belg werd Dominique Joassin met Best Of Opus Dei Z (v. Balou du Rouet). Na een foutloze barrage eindigden zij op de 6e plaats. Wilm Vermeir en Garrincha Hedoniste (v. Quite Capitol) werden 11e na 4 strafpunten in de barrage. Andere Belgen in de jump off waren Olivier Seynhaeve (Espoir) en Jerome Guery (Papillon Z).
Wouter Devos kon zich net niet plaatsen voor de barrage. Hij kreeg met Tonik Hero 1 strafpunt aangerekend in het basisparcours.

Klik hier voor de uitslag.

BWPL0069BWPL0080