Hendrik Denutte op 1 en 2 in Grote Prijs Moorsele

Hendrik Denutte op 1 en 2 in Grote Prijs Moorsele
Hendrik Denutte wint net als vorige week de Grote Prijs van de Classic Tour in het Zilveren Spoor. Van de 50 starters wisten er 13 zich te plaatsen voor de barrage. De snelste die foutloos wist te blijven was Hendrik Denutte met Espadon van de Kranenburg. Denutte werd ook nog 2e met Orage, het paard waarmee zijn pupil Quinten Bradt in 2013 nog aan het werk was op het EK voor Young Riders. De jonge West-Vlaming Beau Vandousselaere werd 3e met Elegance. De Waalse amazone Virginie Thonon eindigde op de 4e plaats met Tristan Horta Z. Jan Claeys werd 5e met Grande J en 6e met Charmeur van het Kloosterhof.

De talentvolle Axel Vandoorne won met Fletcher de la Luna de 1m30 reeks. Hij moest de beker wel delen met Pedro Nolasco en Ganeffa vh Hazelarenhoekje, beide ruiters eindigden hun ronde in dezelfde tijd. Hendrik Denutte en Uniek eindigden op de 3e plaats.
Angelique Servaege bleef met Udalburga du Prestige de concurrentie voor in de 1m20 reeks. Nadege Taveirne (Gigolo) en Gilles Faveere (Gipsy F) vervolledigden de top 5.

Klik hier voor de uitslagen.

IMG_1152_resize