Hendrik Denutte en Jack Dodd winnen finale Young Horses

Hendrik Denutte en Jack Dodd winnen finale Young Horses
De jonge Ier Jack Dodd, rijdende voor Bertram Allen, heeft de finale voor 6-jarige paarden op de internationale jumping van Opglabbeek gewonnen.
Met 14 combinaties keerden ze terug voor de barrage. Daarin was Dodd met Etoile de Loma (v. Clinton) de snelste in een tijd van 37:55 seconden.
Bart Clarys en Best Mix Joie de Toulon (v. Toulon) werden 2e in 38:13 seconden. De Britse amazone Nicol Carron eindigde op de 3e plaats met Just Olympia.
Henk Frederiks (Endro) en Bliss Heers (Cairon 10) vervolledigden de top 5.

'Simon's Horse Shop' ruiter Hendrik Denutte won de finale bij de 7-jarigen. Met 22 combinaties streden ze in de barrage om de overwinning. De top 12 maakte geen enkele fout en de snelste was Denutte met Doxanne B (v. Zacharov) van Thierry Demolie.
Nederlands kampioen Leopold van Asten werd 2e met VDL Groep Spiritivo (v. Indoctro). Stephex Stables ruiter Lorenzo de Luca reed de BWP'er Isaac II D'Eygendom (v. Quadrillo) naar de 3e plaats.
Gisteren vertelde zijn fokker Pieter De Mot ons nog dat hij na een 5e plaats op donderdag en een 4e plaats op vrijdag hoopte op een 3e plaats in de finale.
Marcus Ehning werd nog 4e met Calanda 42. Op de 5e plaats eindigde Jonna Ekberg met Isibel D'O.

Klik hier voor de uitslagen.

030588