Wereldtop zakt af naar Saut Hermes in Parijs voor CSI5*

Wereldtop zakt af naar Saut Hermes in Parijs voor CSI5*
Van vrijdag gaat de prestigieuze CSI5* in het Grand Palais van start. Het geweldige indoor evenement dat al voor de 8ste keer in het hartje van Parijs georganiseerd word door Saut Hermés is elk jaar weer hoogtepunt waar heel wat internationale toppers op afkomen. Ook voor zowel het publiek als de VIP is het jaar na jaar een onvergetelijk weekend.

Wie dit jaar naar Parijs gaat, gaat zich zeker en vast niet vervelen, want er staat topsport op het programma. Zo komen uit het buitenland top ruiters en amazones als Rolf-Göran Bengston, Christan Ahlman, Lorenzo De Luca, Gregory Whatelet, Edwina Tops-Alexander, Simon Delestre, Marcus Ehning en Betram Allan aan de start.

Kom je niet voor een specifieke ruiter, kan je wel nog altijd supporteren voor een heleboel toppaarden zoals Casall Ask, Izzy by Picobello, Casallo Z, Halifax van het Kluizebos, Taloubet Z, Equita van't Zorgvliet, Alicante, H&M Legend of Love en zoveel meer.

Voor België zien we ook weer een heel aantal ruiters in actie komen. Zo reizen Zoe Conter, Jérome Guery, Judy Ann Melchior, Olivier Phillippaerts en Gregoy Wathelet af om in de CSI5* mee te springen. In de U25 zijn het Nathan Budd en Emilie Conter die de Belgische driekleur verdedigen.

Voor alle deelnemende CSI5* ruiters klik hier

Voor alle deelnemende CSI U25 ruiters klik hier.

Startlijsten en uitslagen beschikbaar via deze link.