Hatteland en Aston springen zich in de kijker in Vilamoura

Hatteland en Aston springen zich in de kijker in Vilamoura
In Vilamoura is het voorlopig aftellen voor de Grand Prix die later deze middag gereden zal worden. In de tussentijd werden er echter al verschillende proeven afgewerkt. In de 1,40m rubriek ging de winst naar de Brit Timothy Paige. Met de 12-jarige ruin Steady The Helm (v. Tikkanen) onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 56,97 seconden. Hiermee was hij net geen seconde sneller dan Marc Bettinger die met Vesta de Coquerie (v. Indoctro) op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie liet het hout ongemoeid en finishte in 57,97 seconden. Cecilie Hatteland nam met Vesta III (v. Andiamo) de derde plaats voor haar rekening. De KWPN-merrie bleef van het hout en kwam na 58,91 seconden door de finish.

De vierde plaats ging naar de Amerikaanse amazone Brittany Albrecq. Met Apart (v. Eurocommerce Washington) onder het zadel, sprong ze een foutloze omloop in 62,10 seconden. Chloe Aston en Cecilia (v. Coronado) volgenden op de vijfde plaats.

In de 1,10m rubriek was het Vanessa Jobson-Scott die met Arthur van de Helle (v. Concorde) de winst op haar naam schreef. Alexandra Martel (Unefleche A Saiguede) en Aline Domaingo (Amasada) vervolledigden het podium.

Klik hier voor alle resultaten