Gudrun Patteet moet enkel Eric Lamaze voor zich laten in La Baule

Gudrun Patteet moet enkel Eric Lamaze voor zich laten in La Baule
Ondertussen wordt er in het Franse La Baule volop gesprongen. Morgen staat de Nations Cup op het programma, zonet werd er in de CSIO 5 stercompetitie een 1m50-rubriek tegen de klok afgewerkt. Daarin wist Eric Lamaze iedereen voor te blijven. Met Fine Lady 5 (v. Forsyth) zette hij de winnende tijd van 68:20 seconden neer.

Gudrun Patteet kwam aardig in de buurt. Zij sprong met de sBs'er Sea Coast Atlantic (v. Schilling) naar de 2de plaats in 69:90 seconden. Samen met Lamaze wist ze als enige onder de 70 seconden te blijven. Stephan De Freitas Barcha nam met Quentin Pj (v. Quidam de Revel) de 3de plaats voor zijn rekening.

Op 4 zagen we Margie Goldstein-Engle en de KWPN'er Abunola (v. Numero Uno) terug. De top 5 werd vervolledigd door Johnny Pals en de For Pleasure zoon Fernando.

Catherine Van Roosbroeck en de BWP'er Gautcho Da Quinta (v. Cicero Z) sprongen een rustige maar foutloze ronde, en eindigden zo op de 11de plaats met een strafpuntje voor tijd. Judy Ann Melchior maakte met As Gold As Ice Z (v. Artos Z) ook geen enkele fout, maar ze kregen wel 3 stafpunten aangerekend wegens het overschrijden van de toegestane tijd.

Klik hier voor de uitslag.