Gudrun Patteet, Jerome Guery en Fabienne Daigneux houden Belgische eer hoog op Sunshine Tour

Gudrun Patteet, Jerome Guery en Fabienne Daigneux houden Belgische eer hoog op Sunshine Tour
In  het zuiderse Vejer de la Frontera sprong Caio Carvalho Filho gisteren naar de hoofdwinst op de Sunshine Tour. Onder een stralende zon snelde de Braziliaan naar de overwinning in het zadel van Cheidira. In de hoofdrubriek snelde het duo naar de overwinning in 63,97 seconden. De Britse Kirstie Leightley volgde op de tweede plaats met Thais D'La Verrerie (v. Socrate De Chivre). Samen met de Selle Francais klokte Kirstie foutloos af in 65,07 seconden.

Gerard O'Neill vervolledigde het podium met Go For It 2 terwijl Laura Kraut op de vierde plaats strandde in het zadel van haar vertrouwde Deauville S.

Ook Gudrun Patteet haalde de prijzen. Op de rug van de 8-jarige Sea Coast Kira (v. Emerald N.O.P.) haalde Patteet na een foutloze omloop alsnog de negende plaats.

Variërende winst bij zevenjarigen.

Bij de zevenjarigen haalden verschillende combinaties de overwinning. Zo ook Emily Llewellyn met Mr bullseye. Het duo bleef net geen twee seconden voor op Olivier Robert met Boy de Lancon en Nicolas Chaustre met Gitano V. Jerome Guery sprong naar de achtste plaats in het zadel van Canora Z.

Anderzijds domineerde Bertram Allen met onder het zadel Go To Fortuna. De Ierse springruiter bleef er zichzelf voor met Guinness. Olivier Robert sprong opnieuw op het podium ditmaal op de derde plaats met Boy de Lancon. Fabienne Daigneux-Lange strandde net buiten het podium op de vierde stek met Griet.

Klik hier voor alle resultaten