Gregory Watelet snelt naar overwinning in Gesves

Gregory Watelet snelt naar overwinning in Gesves
Ook in Gesves stonden heel wat proeven op het programma afgelopen weekend. In de 1.30m werd er in twee fasen gereden en wisten acht combinaties het dubbel foutloos te houden. De snelste tijd kwam van Gregory Watelet, hij reed zijn Forever de la Sandry (Lord Z) in 31,86 seconden door de finish. Goed voor de overwinning met meer dan drie seconden voorsprong op Camil Douret die het duo opvolgde in het zadel van Vivaldi de Virton.

Isabelle Pestiaux vervolledigde het podium met Urban Du Champs De Boule (Kashmir van Schuttershof) onder het zadel, het duo stopte de klok in 34,44 seconden.

Benoit Andre eindigde net naast het podium met Doremi G (Tam Tam Hero) en Caroline Michez sloot de top vijf af in het zadel van Classic Girl De Bellignies Z (Clinton).

In de 1.20m zien we Caroline Michez aan de leiding, hier reed ze Sahira De Bellignies (Corrado-i). Het duo haalde de overwinning binnen met een nipte voorsprong van 0,20 seconden op Thibault Geerens met Jersey D'Horteco (Sting vd Withoeve). Het podium werd afgerond door Simon Cousin met Electra D'Amas Z (Elvis Ter Putte).

Alice Detraux haalde haar slag thuis in de 1.10m rubriek, ze reed Quebec Z met een kleine voorsprong naar de overwinning. Virginie Vangeneberg volgde het duo op in het zadel van Utah Beach Du Grand Moustier (Acaletto) en Gaelle Frebel wist de top drie af te sluiten met Naomi Du Bobois.

Klik hier voor alle resultaten.