Goossens en Bastiaens beginnen deze goede vrijdag met winst op Sentowerpark

Goossens en Bastiaens beginnen deze goede vrijdag met winst op Sentowerpark
Zojuist zijn de eerste prijzen van de ochtend uitgereikt op het Sentowerpark in Opglabbeek tijdens de Easter Tour. In de Wilgenhof Hindernissen Prijs kregen was het Marc Bastiaens die naar winst sprong in de Ashford Arena. In het andere deel van de goed gevulde 1.30m rubriek die werd aangeboden door Artebeau projectontwikkelingen was het Brecht Goossens die de overwinning opeiste

Over het 1.30m hoge parcours was Goossens in goede doen met The Freak 3 (v. Andiamo Z). Het duo wist als enige een tijd onder de 65 seconden op de klok te zetten en sprong daarmee naar de overwinning. Vania Lombard volgde op een tweede plaats met Qostaeres Kernat (v. Tlaloc La Silla) na een rit van bijna 68 seconden. Daarmee was ze net wat vlotter dan Julien Denaeyer die met Quilina Z volgde op de derde plaats. Tom Sneppe eindigde als vierde met Iona van de Legeweg (v. Wandor van de Mispelaere).  Terwijl het Marlies Hoorn was die met Duke Sion (v. Lord Z) de top vijf compleet maakte.

Bastiaens was ruim de snelste in de rubriek direct op tijdover 1.30m  met Civoli. Het duo snelde in 73.32 seconden naar de eindstreep en was daarmee ruim twee seconden sneller als Camilla Marie Alver. De amazone kwam pas na 75.49 seconden over de eindmeet met har Calorie vh Marienshof Z (v. Clinton). De derde plaats ging naar Emma Shingles en Mirdads Hawa (v. Kanan). Zij klokte een foutloze rit van 75.49 seconden.

De top vijf in deze groep werd compleet gemaakt door Julien Denazyer met Noukie Z (v. Nabab de Reve) en Theo Simpson op Alvin Only (v. Philip S).

Kijk hier voor alle resultaten.