Goffinet en Schoonbroodt- De Azevedo pakken top 5 notering bij de Youngsters in Vilamoura

Goffinet en Schoonbroodt- De Azevedo pakken top 5 notering bij de Youngsters in Vilamoura
In de finales van de jonge paarden rubrieken op de Atlantic Tour in Vilamoura weten Thierry Goffinet en Celine Schoonbroodt- De Azevedo hun goede prestaties neer te zetten vandaag.

Goffinet sprong in de rubriek voor 5-jarige springpaarden naar een fraaie vijfde plaats met de Zangersheide hengst Crush Second Life Z (v. Chellano). Het duo had in 78.21 seconden nodig om de 1.10m rubriek diret op tijd zonder fouten af te ronden.

De Britse winnares Chloe Asten had iets minder tijd nodig met de BWP'er Magic Chanti. Zij stuurde haar hengst in 68.80 seconden naar de eindstreep. Thuisruiter José Maria Godinho Carvalho eindigde op de tweede plaats met Hamilton. In 71.57 seconden waren zij te snel voor Vanessa Jobson-Scott die met de BWP merrie Muna vd Bisschop (v. Windos vh Costersv) derde werd.

Bij de rubriek voor 6-jarige springpaarden waren het eveneens de Britten die zegevierde. Joe Whitaker troefde met Black Pearl Leon (v. L'Ard de Triomphe) landgenoot Timothy Page en de Iers gefokte hengst Wild Balou Bill (v. Balou bu Rouet) af. De twee gaven daarmee de Portugezen Hugo Carvalho en Ricardo Valasdes Coelho het nakijken.

Schoonbroodt- De Azevedo sprong met haar KWPN merrie Granada (v. Casall) naar de vijfde plaats. De twee kwamen in een tijd van 36.32 seconden door de tweede-fase van het 1.25m hoge parcours.

Kijk hier voor alle resultaten.