Gilles Dunon troeft Robert Vos eerste plaats af in Duitsland

Gilles Dunon troeft Robert Vos eerste plaats af in Duitsland
Het zijn de Belgische en Nederlandse ruiters die in het Duitse Braunschweig voor mooie prestaties weten te zorgen. In de driesterren Grote Prijs op een hoogte van 1m55 was het voor België Gilles Dunon die naar de winst wist te rijden in het zadel van zijn Fou de Toi vd Keihoeve (v. Toulon). De combinatie kwam daarbij rond in de razendsnelle tijd van 35.36 seconden.

Het was de Nederlander Robert Vos die hem op de hielen zat met zijn Carat (v. VDL Cardento) met wie hij naar een mooie tweede plaats wist te rijden in een tijd van 36.13 seconden. Het was vervolgens de Duitser Rolf Moormann en zijn Samba de Janeiro (v. Stolzenberg) die naar de derde plaats wisten te rijden. De Duitser stuurde zijn merrie rond in een tijd van 36.54 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Alexa Stais met Quintano 35, die ze rondstuurde in 37.28 seconden. Ann Carton-Grootjans eindigde nog op een vijfde plaats met Irvine ter Doorn (v. Toulon) met een tijd van 37.79 seconden.

Net buiten de top vijf zagen we voor Nederland nog Kim Emmen met Delvaux die ze rondstuurde in 38.09 seconden en zo als zesde eindigde.

Klik hier voor alle resultaten