Gilles Dunon haalt spotlights in avondrubriek Den Goubergh

Gilles Dunon haalt spotlights in avondrubriek Den Goubergh
Op den Goubergh in Roosendaal kwamen er 57 combinaties aan de start van de 1.40m avondrubriek. De Deense springruiter Emil Hallundbaek, hield de lokale combinaties van de overwinning.

Hallundbaek snelde naar de overwinning met de 9-jarige Zirocco Blue VDL-dochter, Dazermie. Het duo stopte de timer op 39,86 seconden en wist als enige een dubbele foutloze omloop te presteren.

Ook Lotte Teuns hield het hout in de lepels maar kampte met de toegestane barrage-tijd. De Nederlandse amazone finishte met één tijdsfout in het zadel van de 10-jarige Audi's Contento (v. Lord Z). Landgenoot Leon Thijssen vervolledigde het podium met enkele springfouten maar wel de snelste tijd.

Thijssen nam de nodige risico's op de rug van Cristello 2 (v. Numero Uno). De uit Jordanië-komende, Nasouh Kayali strandde net buiten het podium met Adette (v. Voltaire). Voormalig Belgisch Kampioen, Gilles Dunon werkte de top vijf af.

Dunon en de 8-jarige Jango S (v. Winningmood van de Arenberg) klasseerde zich net niet voor de barrage met één tijdsfout in de basis.

Klik hier voor de resultaten