Gill Cools wint met ruime voorsprong in bronzen hoofdrubriek van Oliva Nova

Gill Cools wint met ruime voorsprong in bronzen hoofdrubriek van Oliva Nova
Nadat Gill Cools al het podium domineerde grijpt de Brugse amazone vandaag de overwinning in de 1.40m Bronze Tour.  Samen met Valentino D Auge hield Cools de concurrentie achter zich.




QUICK RESULTS
1. Gill Cools - Valentino D Auge
2. Wyndham St John - Erasure SR
3. Giorgia Distefano - Dincky Toy Z




Gill Cools wist met volle overtuiging de tegenstand achter zich te houden. De Belgische amazone sprong met ruim zes seconden voorsprong naar de overwinning in het zadel van  haar Guarana Champeix-zoon, Valentino D Auge. De Canadees Wyndham St. John volgde op de tweede plaats met de 10-jarige KWPN-ruin, Erasure SR (Cardento). Voor Groot-Brittannië werkte Giorgia Distefano het podium af met de Dicasi OH-zoon, Dincky Toy Z.

Eerder sprongen Patricia Guery en Fabienne Daigneux-Lange in de prijzen in de 1.30m Silver Tour.  Lance Whitehouse greep de overwinning op de rug van Cartino III (Cartano). Patrica Guery volgde kort op de derde plaats met haar eigen 8-jarige Luna Aeg. De Belgische amazone bleef landgenote Fabienne Daigneux-Lange voor. Daigneux sprong eerder vandaag al in de prijzen. Ditmaal strandde ze op de vierde plaats met Baby fee des Hazalles (President).