Geslaagde SBB competitie voor jonge pony's in Eksaarde-Doorslaar

Geslaagde SBB competitie voor jonge pony's in Eksaarde-Doorslaar
Een zonovergoten wedstrijd jonge pony’s afgelopen zaterdag in Eksaarde-Doorslaar. In de voormiddag werd er gesprongen en kenden we meteen de eerste winnaars van de dag: Mackenzie Van Oeteren met Quin Van De Groenheuvel, Nell Delgouffe met Quatro van de Vondelhoeve, Marie-Julie De Neve met Quirina Van Dronkier, Bo Goeman met Quick Van Het Eikelhof, Fenna Goethals met Quartz DMC en Ben De Craene met Quido Van Den Bisschop bleven foutloos bij de 4-jarige D-pony’s.

Chloë De Roo bleef foutloos bij de 4-jarige C-pony’s met Quinot Van De Bucxtale en Kato De Vos deed dit bij de 4-jarige B-pony’s met Ziggy Van Duyversputten.


Bij de 5-jarige D-pony’s bleven 4 combinaties na 2 foutloze omlopen ook foutloos in de barrage: Helenka Van Cauteren met Petacchi Ter Elzen, Wannes Verelst met Adriaan, Timo Deckx met Pion Van De Groenheuvel en Kyara Daenekint met Mister Jeremy.
Bij de 5-jarige B’s behaalden 2 combinaties een foutloze barrage: Buysse Sara met Pattaya Van ‘t Neerhof en Robbe Schelfaut met Dijlevalley Ares.

Bij de 6-jarigen reed Inte Looymans een mooie barrage met de A-pony Avenit’s Tyara. Caroline Van Rossum won bij de 6-jarige B-pony’s met Oilily Van Het Rozendaelhof en Celine Cappoen won de 6-jarige C’s met Oilily. Bij de D-pony’s reed Emma Van Vuchelen de snelste barrage met Oyalele-V. Ze versloeg hier Jo Verstappen met Stegstedgards Catago en Brent Van Kerckhoven met De Hofstede’s Maartje.


In dressuur gingen overwinningen naar Caroline Van Rossum met Oilily Van het Rozendaelhof (B 6 jaar), Celine Cappoen met Oilily (C 6 jaar), Sara Buysse met Pattaya Van ‘t Neerhog (B 5 jaar), Demi Vergeylen met Pecket D’Aubrux (C 5 jaar), Kato De Vos met Ziggy Van Duyversputten (B 4 jaar) en Verelst Wannes met Quartier Van Goudveerdegem (C 4 jaar). Bij de D-pony’s goud voor Ona Corthauts met Bandiet bij de 6-jarigen voor Cedric Haentjes met Sani. Bij de 5-jarigen versloeg Fenna Goethals met Kodjo Van Orchid’s, Wannes Verelst met Adriaan en Kyara Daenekint met Mister Jeremy. Bij de 4-jarigen won Marie-Julie De Neve met Quirina Van Dronkier, Sophie Keersmaekers met Quint Van De Groenheuvel stond op 2 en Nell Delgouffe met Quatro Van De Vondelhoeve werd derde.