Gert de Coene wint de 1.10m proef in de Gaverranch op jumping van de WVUR

Gert de Coene wint de 1.10m proef in de Gaverranch op jumping van de WVUR
In de Gaverranch is afgelopen weekend ook een regionale jumping van start gegaan en die was deze keer voor de West-Vlaamse ruiters.

Er stonden in totaal twee 80cm proeven op het programma, de eerste proef werd gewonnen door Louise Florizoone en haar Gwen, zij bereikten de finish in een tijd van 27.26 seconden. De tweede 80cm proef werd gewonnen door Bo Baekelandt en haar paard Bliss, hun tijd bedroeg 27.82 seconden.

In de eerste 90cm proef was het Jana Vanhollebeke die de winst mee naar huis nam met haar Upsilon, ze beëindigden hun parcours in een tijd van 30.2 seconden. Yentl Declercq wist dan weer de tweede 90cm proef op zijn naam te schrijven met zijn Kita Z, hun tijd bedroeg 31.94 seconden.

Een van de twee 1m proeven werd gewonnen door Arthur Schellens en zijn Cisco White sox (v. Casper), zij bereikten de finish in een tijd van 29.92 seconden. Claudia De Jong was diegene die met de andere winst van een proef over een hoogte van 1m ging lopen met haar Orlando's Top Secret met een tijd van 41.09 seconden.

De 1.10m proef werd dan weer gewonnen door Gert De Coene en zijn Iquistra, hun chrono tikte af bij een snelle tijd van 39.57 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.