Geoffrey Cobbaut is de beste in Lummen

Geoffrey Cobbaut is de beste in Lummen
In Lummen werd daarnet op de Longines Spring Classic of Flanders voor de eerste keer een proef afgewerkt op de Derby Arena, de grote graspiste die door het slechte weer heel wat te verduren kreeg. Het ging om een 1m35-rubriek rechtstreeks op tijd binnen de 2 sterren competitie. Het was Geoffrey Cobbaut die de snelste tijd van 55:78 seconden wist neer te zetten. Daarvoor kon hij rekenen op de 8-jarige Diamant de Semilly dochter ID. Cobbaut wist zich twee weken geleden in Lummen ook al een aantal keer te klasseren.

Thomas De Wit en Daiquiri van de Moortelshoeve (v. Quasimodo vd Molendreef) sprongen naar een 2de plaats in 56:05 seconden. De Ierse amazone Lucinda Roch behaalde met Wce Falco (v. Cruising) een 3de plaats.

Voor Nick Moyaert en Gulliver (v. Muscaris d'Ariel) was er een 4de plaats. Oliva Kinneson vervolledigde met de Zangersheide ruin Staralme Esc Z (v. Stakkato) de top 5. 

Jan Caers (Coming Home Z), Wim Vinckx (Quannini R Z) en Pieter Kenis (Igor van de Burcht) zagen we nog terug in de top 10.

Klik hier voor de uitslag.