Gauthier Mercenier wint Grote Prijs van Sellerie Gilbert

Gauthier Mercenier wint Grote Prijs van Sellerie Gilbert
Het is Gauthier Mercenier die de 1m40 Ikonic Grote Prijs van Sellerie Gilbert op naam schrijft. Hij kon daarvoor rekenen op Upper Class Hero (v. Querlybet Hero) die hij in 38.32 seconden rond wist te sturen. Hij werd daarnaaast ook nog eens vierde met Uni Stop met wie hij tevens een foutloze ronde wist te noteren.

Hij bleef er zo voor op Carine Gagliani en Quarco de Kerambars (v. Darco) met wie ze in 39.77 seconden op de tweede plaats eindigde. Voor Pascal van Laethem was er met Fiona des Hayettes een derde plaats met een tijd van 40.18 seconden. Marine Scauflaire en Opodium du Vivier zien we terug op de vijfde plaats.

1m40 

In de Petit Tour over het 1m40 strijkt Jonathan Soquet de winst op met Couleur Cafe du Bouly (v. Calvaro Z) die rondkwamen in 31.52 seconden. Zij gingen Thierry Goffinet voor met Balrika die in 32.7 seconden op de tweede plaats eindigde. Marc Goffin en zijn Easy Boy zien we dan terug op drie met een tijd van 33.74 seconden.

1m35

Het is dan Charlotte Philippe die het 1m35 regeert met haar Cordovero by Mastyl die ze rondstuurde in 26,2 seconden. Tevens wist zij haar andere troef Godiva S (v. Andiamo) nog naar de tweede plaats te sturen met 26.63 seconden. Jerome Hennau en Coda B werden vervolgens derde.

1m30

In het 1m30 stonden er tevens twee rubrieken gepland. We zien er winst voor Bertrand Genin met Cleo vd Windeweg Z (v. Chin Chin) in 2787 seconden. Virginie Bourgeois-Arnhem en Fitness weten met 30.23 seconden de tweede plaats toe te eigenen, terwijl Angelique du Vuyst haar Felicie du Breux naar de derde plaats stuurde. In de andere 1m30 rubriek regeerde Pascal van Laethem de top drie. Voor de eerste plaats kon hij rekenen op Emara Giguellerie Z, de tweede plaats op Dalton des Hayettes en de derde plaats op Fiona des Hayettes.

Resultaten