Gaetan Decroix en Jérome Guery imponeren in hoofdrubriek Tetouan

Gaetan Decroix en Jérome Guery imponeren in hoofdrubriek Tetouan
De Italiaanse springruiter, Emanuele Gaudiano is niet te stoppen tijdens de 'Morocco Royal Tour' in Tetouan. Gaudiano grijpt de ene ereplaats na de andere. Zo ook in de 1.45m hoofdrubriek gisteravond. De 'winning round' was wat telde in Marokko. Gaudiano en de Chaccomo-dochter, Carlotta 232 sprongen naar de overwinning na een dubbele nulronde in 44,54 seconden.

De combinatie bleef zo Ibrahim Hani Bisharat van Jordanië voor. De springruiter presteerde eveneens een dubbele nulrit in het zadel van de schimmel hengst, Chactino (v. Chacco-Blue). Abdullah AlSharbatly volgde op de derde plaats met zijn SF-ruin, Red Star D'Argent (v. Quick Star).

Voor België sprongen Gaetan Decroix en Jerome Guery zich in de kijker. Decroix zadelde de 11-jarige Quel Homme De Hus op voor de job. Samen met de Quidam de Revel-zoon sprong hij met een totaal van twee en twee tijdsfouten naar de zesde plaats.

Olympische ruiter, Jérome Guery volgde op de zevende plaats met Jupiter VG (v. Pommeau du Heup). Guery noteerde één springfout in de tweede omloop.

Klik hier voor de resultaten