FSA Finale: Isabelle Liefsoens en Naturelle vh Legitahof beste combinatie in 5-jarigen rubriek

FSA Finale: Isabelle Liefsoens en Naturelle vh Legitahof beste combinatie in 5-jarigen rubriek
Sentower Park staat dit weekend volledig in het teken van de sterren van morgen met de finale van de Future Stars Academy. De finale voor de 4-jarige paarden werd gisterenavond al gereden, vandaag is het aan de 5- en 6-jarige paarden om te tonen wat ze in hun mars hebben.

De Prijs 'Aston Sporthorses' is net afgelopen. Deze rubriek was voorbehouden voor de 5-jarige paarden en werd gewonnen door de Limburgse amazone Isabelle Liefsoens en Naturelle vh Legitahof Z (Nabab De Reve x For Pleasure). Hun omloop werd door Rob Ehrens met een totaal van 56,4 punten beloond. Hiermee bleven ze Mary Leboutte voor die op de tweede plaats eindigde. Leboutte zadelde Catona De Bo Z (Canabis Z x Colino) en sprong naar een totaal van 56,0 punten. De top drie werd vervolledigd door Ellis Pex en Haldette (Ustinov x Contendro I).

Tanais Coenen nam met de BWP merrie Minnie Prova (H&M Zilverstar T x Vivaldi du Seigneur) de vierde plaats voor haar rekening. Elise Korsten en Clarissima Z (Clarissimo x Orchidee) eindigden op de vijfde plaats.

De finale voor de 6-jarige paarden wordt later vandaag gereden.