Frederik Cattebeke wint de 1.30m proef op CSI1* in Mons

Frederik Cattebeke wint de 1.30m proef op CSI1* in Mons
Op de CSI 1* te Mons is er vandaag ook nog een proef over een hoogte van 1.10m en een proef over een hoogte van 1.30m gereden.

In de proef over een hoogte van 1.10m ging de winst naar de Belgische ruiter Gauthier Duquenne en zijn 20-jarige Nidel du Marais (v.Landwind), ze kwamen over de finish in een tijd van 39.70 seconden, wat bijna 2 seconden sneller was dan de Belgische Pascal van Laethem en zijn Flo des Hayettes (v.Orson des Hayettes), (41.01 seconden). De 3e plaats was voor opnieuw een Belgische combinatie, deze keer was het Louise Terlijnck en haar Zafiralama (v. Cassine Z), zij wisten hun parcours te beëindigen in een tijd van 41.64 seconden. Op 4 staat een Zwitserse combinatie, Simon Yde en zijn kleine Cherie (v. Zb competition), hun chrono stopte op een tijd van 41.97 seconden. De 5e plaats ging naar Pascale adam met onder het zadel Armonie du bois Du Prince (v. Contact van de Heffinck), hun tijd was 45.55 seconden.

De 1* rubriek van het 1.30m werd gewonnen door opnieuw een Belg, namelijk Frederik Cattebeke en zijn paard Zirikit (v. Berlin). Hun tijd was 36.62 seconden. De tweede plaats was eveneens een Belg, Arnoud Gaublomme wist zijn paard Coradina van het Bildeken Z (v. Coriano Z) naar de finish te sturen in een tijd van 36.83 seconden. Op 3 staat de Zwitser Simon Yde ditmaal met Cherie (v.cellestial), hun klok tikte af bij een tijd van 37.18 seconden.

Plaats 4 en 5 was eveneens voor België, plaats 4 ging naar José Thiry en zijn Serenite de Brial (v. Emir Platiere), hun tijd was 37.38 seconden. Het was opnieuw Arnaud Gaublomme die de top 5 volledig maakte met Banja-Luka DV (v. Diamant de Semilly), ze bereikten de finish in 37.90 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.