Frederic Vernaet is beste Belg in hoogste proef Sentower Park

Frederic Vernaet is beste Belg in hoogste proef Sentower Park
Een regenboog van nationaliteiten was daarnet te zien in de Prijs Bude Containers 1,40m in het Sentower Park. De Belgen deden zoals steeds hun uiterste best om ons land te verdedigen, en dat lukte ook zoals steeds erg goed. Frederic Vernaet bewees zich met Gin Duidam (Quidam de Revel) als beste Belg. Hij werd zesde met een tijd van 66,22 seconden.

De overwinning was voor Colombia. Santiago Diaz Ortega had de sBs-merrie HBR Dance (Thunder van de Zuuthoeve x Lumpaci) gezadeld, en zette met haar de ongelofelijk snelle tijd van 57,46 seconden neer. De Fransman Titouan Schumacher en Océane de Nantuel (Diamant de Semilly) kwamen het dichtst bij deze tijd, en werden tweede. De Tsjechische Zuzana Zelinkova en Evita R (Singapore) werden derde.

Koen Vereecke en Diadarco van Evendael Z (Diamant de Semilly) werd negende met 70,63 seconden, Wouter Devos reed Just Me D (Cicero Z) naar de tiende plaats, Yves Awouters en Carisma von Hary Z (Clinton II) volgden. Ook Karline de Brabander (met Fantomas de Muze) en Gilles Detry (met Catwalk Harry) vielen in de prijzen. Zij werden vijftiende en zestiende.

Klik hier voor het volledige resultaat.