Foutloze ronden voor Fabienne Daigneux en Jonas Vervoort op Spaanse bodem

Foutloze ronden voor Fabienne Daigneux en Jonas Vervoort op Spaanse bodem
In Spanje begon de dag in Oliva met mooie resultaten voor de Nederlandse ruiters. In het Gold 1m40 mocht er dan een Zweedse overwinning zijn voor Jonna Ekberg, het waren de Nederlanders die de overige top vijf op hun naam wisten te schrijven.

Ekberg kon voor de overwinning rekenen op haar Univers du Vinnebus (v. Luccianno) die ze in een tijd van 35.62 seconden rond wist te sturen. Het was vervolgens Willen Greve die zijn KWPN merrie Formidable (v. Carambole) naar de tweede plaats wist te rijden in een mooie tijd van 36.38 seconden. Stefanie van den Brink eindigde met haar W Diva Rosa Mfs (v. Wallenberg) op een derde plaats met een tijd van 37.15 seconden.

Verder in de top vijf was het Micky Morssinkhof die de vierde plaats op naam wist te schrijven met haar Care for Love (v. Cardento) in een tijd van 37.47 seconden en Kim Emmen stuurde haar BWP merrie Happy (v. Lux Z) naar de vijfde plaats in een tijd van 37.79 seconden. Verder was er voor Ester Blekkink nog een achtste plaats met haar KWPN hengst Eindelijk (v. Applaus) en bleef ook Kirsten Rikkert foutloos met haar Winde R.A.G. (v. Sheraton) wat haar nog een 12e plaats opleverde.

Gold 1m30

In de Gold Tour op 1m30 zien we vervolgens ook de Belgen in de prijzen rijden. De winst was er voor de Rus Sergey Petrov met zijn BWP-er Darco's Darwin (v. Udarco) die hij in 59.47 seconden rondstuurde. Voor België kwam het beste resultaat van Fabienne Daigneux-Lange en haar Baby Fee des Hazalles (v. President) die ze in 69.45 seconden naar een elfde plaats wist te sturen. Ook Jonas Vervoort was er opnieuw bij in de prijzen, hij sprong met zijn Cibalia (v. Numero Uno) een foutloze ronde wat hem een twaalfde plaats opleverde.

Klik hier voor alle resultaten