Femke D'Hoore overtuigend winnaar in HROV GP Aalter

Femke D'Hoore overtuigend winnaar in HROV GP Aalter
Op zondag avond bleek LRV-amazone, Femke D'Hoore in haar nopjes op de buitenpiste in Aalter. Samen met haar kampioenenpaard, High Wind van t Schrijberg (v. Dulf van den Bisschop) reed de Oost-Vlaamse naar de winst in de 1.25m Grote Prijs. Slechts drie duo's klasseerden zich voor de barrage. Enkel Femke D'Hoore en Freya Heirbaut hielden het foutloos in deze tweede omloop. D'Hoore kruiste daarbij de eindmeet in 44,08 seconden.

Heirbaut zadelde Elke Van de Boslandhoeve (v. Thunder Van De Zuuthoeve ) op voor het parcours. Ze klokte daarbij foutloos af in 47,35 seconden. Vincent de Vlieger en Flying Picasso volgde op de derde plaats.

Met beiden één tijdsfout in de basisomloop volgden David Tanghe (Homerus van de Kattenberg) en Davy Lannoo (Jolie Van de Bekemolen) op een respectievelijke vierde en vijfde plaatS.

Op Zaterdag bleek Willem Verbraekel de snelste in het zadel van Alegria Jvh Z (v. Armstrong van de Kapel ). Verbraekel stopte de klok foutloos in 33,81 seconden en ging zo Stephan Verschuere met Dubai (e.t.) vooraf. Verschuere had 34,10 seconden nodig voor het 1.20m foutloos af te werken. Pieter Bouche en Dolce D Amour Z volgde op de derde plaats.

Kelly Vercauteren (Ginkepi van de Rhamdia Hoeve) en Amandine Vanhoutte (Just in Time van Berg op zoom) volgde op de vierde en vijfde plaats.
KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN