Femke D'Hoore amazone in form tijdens Grote Prijs Ster Hippique

Femke D'Hoore amazone in form tijdens Grote Prijs Ster Hippique
De Grote Prijs tijdens de HROV wedstrijd Ster Hippique werd gewonnen door Femke D'hoore. Femke, actief  binnen de LRV en de Belgian Studentriders kwam aan de start met High Wind van t Schrijberg. "High Wind voelde bij het losrijden goed aan. Naast de paddock liepen een aantal struisvogels  waardoor hij wel wat afgeleid was. Eens in de piste kreeg ik zijn volle aandacht en deed hij alle moeite om van het hout te blijven." Aldus Femke. Dankzij Equnews als Mediapartner van Ster Hippique wint Femke naast verschillende natura prijzen ook een Free Wildcard voor de CSI competitie te Lier.

In totaal plaatsten 19 combinaties zich voor de barrage. Met een tijd van 34.64 seconden stond Femke met High Wind  bijna 1 seconde los van de rest van het klassement. De tweede plaats ging naar Tim van de Broeck met onder het zadel Javanna Van de Torrendreef. Zij finishten in 35.37 seconden. Gilles Faveere kwam aan de start met Gipsy F, in een tijd van 36.00 seconden strandde deze combinatie op de derde plaats.

De top vijf werd vervolledigd door Joris Vergauwen met Vou Vou Stb Z op vier en zijn dochter Evelyn Vergauwen met Kalimera M.I. op de vijfde plaats.

Klik Hier voor de resultaten