Femke De Graaf wint laatste manche van de Jeugd Cup

Femke De Graaf wint laatste manche van de Jeugd Cup
Afgelopen zaterdag vond er in Waregem de laatste manche van de Jeugd Cup stijlrijden plaats. Hier konden de jonge ruiters en amazones de laatste selectiepunten voor de halve finale in Meerdonk behalen.

In de 1m10 reeks bij de paarden was de overwinning voor Femke De Graaf. Met Joker Van De La Rosteehoeve kreeg ze van de jury een 162 op 200. Ook de tweede plaats was voor Femke, maar dan met Hami Des Violets. Met dit paard kreeg ze 161 punten. Op drie zagen we Evie Van Laecke en Goldlight C, ook met 161 punten.

Bij de paarden is er ook een reeks van 90cm. Hier wist Maroussia Agneessens de overwinning te behalen met Aquitano Van Groenhove Z. Zij kregen 174,5 op 200. Zilver was voor Gaelle Vandermeersch en Lutecia L met een score van 164,5. De derde plaats was voor Lobke Demeyer en Canstavio Van De Hunters met 157 punten.

Bij de pony's Grote Maat wist Aliki Rotsaert te winnen. Met Vitesse M kreeg ze 171 punten. De tweede plaats ging naar Riece Meskens en M'Gulliver met 167 punten. Merel Verbruggen werd derde met Katinka Van Het Hoekje met een 160 op 200.

Bij de Kleine Maat was de overwinning voor Luka Roman en Dakota Vd Kristinahoeve met 160,5 op 200. De tweede plaats was voor Aliki Rotsaert en Manor's Top Jet M met 158,5 punten. Op drie zagen we nog Ine Blommaert en Spirit met een totale score van 152.

Nu alle manches gereden zijn, is ook bekend wie er naar de halve finale mag.

Voor de selecties van paarden 1m10, klik hier.
Voor de selecties van paarden 90cm, klik hier.
Voor de selecties van pony's Grote Maat, klik hier.
Voor de selecties van pony's Kleine Maat, klik hier.