Fantastische overwinning voor Ignace Philips op Champions Tour Madrid

Fantastische overwinning voor Ignace Philips op Champions Tour Madrid
In Madrid is het Ignace Philips die voor België naar een schitterende overwinning weet te rijden. In het 1.40m van de eenster competitie wist hij in het zadel van zijn negenjarige merrie Dream di San Patrignano (v. Indoctro) naar een super snelle tijd te rijden van 66.66 seconden. Dit weekend wordt in Madrid de Longines Champions Tour verreden.

Met deze bijna duivelse snelheid bleef hij ruimschoots voor op de Spaanse Paloma Jimenez-Carmona Gonzalez die hier met haar Sherie Star (v. Diamant de Semilly) naar een tweede plaats wist te rijden in een tijd van 69.50 seconden. Zij werd echter op de hielen gezeten door de Nederlander Eric van der Vleuten die hier met zijn Quasimodo Z dochter Quivive S Z naar een tijd wist te rijden van 69.64 seconden.

De Spanjaard Alberto Marquez Galobardes plaatste zich vervolgens als nummer vier in het zadel van de KWPN-er Croupier V (v. Kannan) met wie hij naar een tijd wist te rijden van 69.69 seconden. De Chileense Uri Rosenzweig en zijn Upper (v. Diamant de Semilly) voltooiden de top vijf door naar een tijd te rijden van 70.83 seconden.

Klik hier voor alle resultaten